THE BUTTER PANTRY, AMPANG

Project / The Butter Pantry, Ampang

Scope / carpentry works

Type / Commercial

Design / Jarsche Design Studio 

Space exudes rustic contemporary vibes with natural concrete slabs and muted-tone colors. The wooden build-up wall by GoBuild matches well with the cafe concrete vibes.

We built a high-standing table from scratch to cater to larger groups or individuals, along with a bar table overseeing the view outside

58194F6C-1DCA-4FF0-BD87-9A061C160BCA
F2F680C6-64E8-465A-8602-426730842DC3
D91FD952-0345-4277-89DA-2E5BD7118722
DD60BDA8-873D-4159-A9EF-0BB064363296
572B1113-881A-487C-B836-D336E5FDCE04
B4AE0892-D99A-4656-97D0-5EC3F4F868F9
IMG_6354
IMG_6357
IMG_6362
IMG_6361
IMG_6352
IMG_6356
IMG_6353
IMG_6355
IMG_6360
IMG_6359
IMG_6358
IMG_6363
IMG_6348
IMG_6350
IMG_6293
1/1